Activiteiten

Home > Activiteiten

Activiteiten

Bewegen in het water is heerlijk en geschikt voor vrijwel iedereen. De Wetterstins biedt verschillende Aquasporten aan. Door het lichtere gevoel dat je in het water ervaart, gaat bewegen gemakkelijker. Je werkt op een plezierige manier aan je conditie en aan de lijn. Bovendien levert bewegen in het water veel minder snel blessures op. Heb je belangstelling voor een van de Aquasporten en wil je een proefles volgen? Dat kan! Een proefles kost €6 euro en je hoeft je voor deze proefles niet aan te melden.

LOS op maandag

Het zwembad verveelt zich op maandag. Verveel jij je ook wel eens? Dat komt goed uit want elke maandag (van september tot april) kun je LOS gaan in het zwembad!

Aquarobics

AquarobicsTijdens Aquarobics worden er verschillende oefeningen uitgevoerd op muziek, met behulp van verschillende hulpmaterialen.

Aquajoggen

aquajoggenAquajoggen betekent letterlijk lopen in het water en wordt uitgevoerd met behulp van een wet-belt of drijfgordel en wordt gegeven in diep water.

Zwangerschapszwemmen

zwangerschapszwemmen In het water kunt u vrijwel alle bewegingen probleemloos maken omdat u zich bijna gewichtloos voelt. 

Aquabootcamp

Aquabootcamp is gericht op de actieve sporter die van uitdaging houdt. Door een zeer afwisselend programma wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie.

Aquavaria

aquazumbaEen zeer gevarieerd aanbod in verschillende aquasporten.

Baby-en peuterzwemmen

babyzwemmenIs uw kind tussen de 0 en 4 jaar? Dan kunt u samen op een speelse manier kennismaken met water bij het baby- en peuterzwemmen. 

Seniorfit

seniorfitBent u 50 jaar of ouder? Bij Seniorfit werkt u aan uw conditie en aan de bewegelijkheid van uw gewrichten in ondiep water.