Diploma B

Home > Zwemlessen > Diploma B

Diploma B

Na het halen van het zwemdiploma A  kan worden begonnen met de zwemlessen voor B. De grootte van de zwemlesgroep kan variëren en bestaat uit maximaal 12 kinderen. De tijd die nodig is om het zwemdiploma B te halen is sterk afhankelijk van het uitstroom niveau van diploma A. Wanneer het zwemdiploma A in een ander zwembad is gehaald en er niet is afgezwommen met een diploma van de Nationale Raad Zwemdiploma's kan de opleiding voor B langer duren. Het is dan mogelijk dat u na de eerste zwemles het advies krijgt om nog  niet met de opleiding B te beginnen.

Lestijden

Deze zwemlessen zijn één keer per week en duren 45 minuten.

Lestijden
Diploma B
Dinsdag 16.00 - 16.45 uur
Woensdag 15.00 - 15.45 uur
Donderdag 18.00 - 18.45 uur
Vrijdag 16.30 - 17.15 uur
Zaterdag 11.30 - 12.15 uur

Aanmelden via de webshop

Via de webshop kunt u uw kind gemakkelijk aanmelden voor de zwemlessen. U ontvangt telefonisch of per e-mail bericht wanneer uw kind kan beginnen met zwemles.

> Ga naar de webshop

Data gekleed zwemmen 2020-2021

In deze brief vindt u de weeknummers waarop we gaan oefenen met het zwemmen met kleding.

Kosten

Om deel te kunnen nemen heeft u een zwempas nodig. Deze kost eenmalig €5,-. Heeft uw kind al een zwempas? Dan hoeft deze niet opnieuw aangeschaft te worden. Een leskaart kost €30,-. Deze leskaart is zes weken geldig en bevat vier zwemlessen.

Aanmelden kan via de webshop. Na het inloggen kunt u zich direct aanmelden voor de wachtlijst van zwemles B

Diplomazwemmen en kijklessen

  • 16 januari
  • 6 maart
  • 17 april
  • 5 juni

Tijdstip
De kinderen ontvangen een uitnodiging met daarop het tijdstip van aanvang.

Kijklessen
Op dit moment is het nog niet duidelijk in hoeverre kijklessen kunnen plaatsvinden de komende tijd. Wanneer er meer duidelijkheid is, dan communiceren we dat via de gebruikelijke kanalen met u.