Wetterstins | Algemene informatie over activiteiten en maatregelen tegen coronavirus

Home > Nieuws > Wetterstins | Algemene informatie over activiteiten en maatregelen tegen coronavirus

Wetterstins | Algemene informatie over activiteiten en maatregelen tegen coronavirus

Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende activiteiten en hoe wij omgaan met het coronavirus in de Wetterstins.

Om het zwembad op een veilige en verantwoorde manier te heropenen hebben we huisregels en richtlijnen opgesteld. We verwachten dat u deze doorneemt en de genoemde regels en richtlijnen respecteert. Deze vindt u onderaan de pagina.

Let op: zoals u weet is er veel onzekerheid over het verloop van het coronavirus. Dat betekent dus ook dat wij op dit moment niet alles kunnen voorzien. Het kan dus zo zijn dat we door strengere maatregelen moeten besluiten om bepaalde beslissingen te herzien of terug te draaien. Wanneer dit het geval is communiceren we dat via de website en via Facebook. We hopen op uw begrip.

Banenzwemmen

Voor banenzwemmen dient u van tevoren te reserveren. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen wachtrijen ontstaan en er geen overbelasting is aan de balie.

Hoe reserveer ik een baan?

 • Tijdens openingstijden kunt u een reservering maken door te bellen naar 0511-460743. Heeft u gezwommen? Dan is het ook mogelijk om na afloop een reservering te maken aan de balie.
 • Voor het maken van de reservering vragen wij uw voor- en achternaam, samen met uw telefoonnummer.

Hoe koop ik een kaartje?
U koopt een kaartje van €2,50 voor een half uur zwemmen via de webshop (https://webshop.t-diel.nl) of aan de balie. Koopt u aan de balie? Dan bent u verplicht om dit contactloos via de pin te betalen. Wilt u gebruik maken van onze webshop? Meld dit bij de balie bij uw eerstvolgende bezoek. Als bestaande klant van het zwembad hebben wij al een account voor u aangemaakt en vragen wij u nadrukkelijk om niet te kiezen voor ‘aanmelden nieuwe leerling/klant’. De baliemedewerker controleert of uw gegevens (emailadres) bij ons bekend zijn en geeft u informatie over uw inloggegevens voor gebruik van de webshop. Let op: wanneer u een kaartje koopt via de webshop is dit geen reserveringsbewijs. De reservering dient u daarna nog telefonisch te doen.

Kan ik ook gebruik maken van mijn zwemabonnement?
Nee, op dit moment is het niet mogelijk om een abonnement te nemen en/of uw abonnement op te waarderen. Ook voor de klanten die door de coronacrisis geen gebruik konden maken van hun resterende tegoed op hun abonnement is het nu (nog) niet mogelijk om deze dagen vergoed te krijgen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik kom banenzwemmen?

 • Er mogen maximaal 12 personen tegelijkertijd banenzwemmen.
 • Iedere zwemmer zwemt in de toegewezen baan.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar

Wanneer kan ik banenzwemmen?
Alle informatie over wanneer u kunt banenzwemmen vindt u hier.

Zwemlessen

Wanneer beginnen de zwemlessen?
Vanaf dinsdag 18 augustus 2020 beginnen alle zwemlessen weer.
De kinderen in de dripkeclub, bad 1, 2, oudere leerlingen en volwassenen gaan op dezelfde dag en tijdstip naar zwemles als voor de lock-down. De kinderen in bad 3 en 4 en zwemles B en C zwemmen op dezelfde dag en tijdstip als voor de zomervakantie.

Uit- en aankleden
Kinderen hoeven onderling geen afstand te houden, wat weinig aanpassingen vraagt. Volwassenen onderling dienen wel 1,5 mtr afstand te houden. Dit betekent dat we de toegang voor volwassenen zoveel mogelijk willen beperken. Heeft uw kind hulp nodig bij het omkleden, dan mag u hierbij helpen mits de richtlijnen van het RIVM opgevolgd worden.
Bij binnenkomst scant uw kind de zwempas. Voor het omkleden volgt u de aanwijzingen van het personeel. Na de les wordt uw kind gebracht naar een kleedruimte waar hij/ zij zich weer aankleedt. Denk hierbij aan gemakkelijke kleding (onesie, joggingpak, badjas). 

We willen u wijzen op een aantal belangrijke richtlijnen in deze opstart:

1. Thuis badkleding aan doen onder normale kleding.
2. Zorg dat het kind een grote herkenbare tas mee heeft, waar alle kleding in past.
3. Kinderen mogen door maximaal één ouder/ verzorger gebracht en begeleid worden.
4. Graag niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de zwemles komen.
5. Er is geen wachtruimte voor ouders (tút en d’r út).
6. Maximaal 2 minuten voor einde lestijd ophalen.
7. Aankleden op de aangewezen plek; snel afdrogen, makkelijk zittende kleding aantrekken.
8. Haren kammen e.d. thuis.

Gekleed zwemmen
In de bijlage ontvangt u informatie over het gekleed zwemmen met daarin de eisen waar de kleding aan moet voldoen en de datums voor het komend seizoen.

Verlengen leskaart
Na inloggen op de webshop kunt u bij het tabblad [E-tickets] bij [Mijn abonnementen] het aantal resterende lessen inzien en de leskaart verlengen. Na betaling via IDeal worden de lessen automatisch op de zwempas bijgezet.
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan kunt u contact opnemen
met info-wetterstins@t-diel.nl

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u contact opnemen met info-wetterstins@t-diel.nl
 

Activiteiten en recreatief zwemmen

Wilt u recreatief bij ons zwemmen? Dan hoeft u niet van tevoren te reserveren. Voor alle activiteiten is dit wel verplicht. In het schema bij de openingstijden ziet u wat het maximaal aantal personen is per activiteit. Gebruikers die ouder zijn dan 18+ dienen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Wat kost een ticket en hoe koop ik dat?
Recreatief zwemmen kost €2,50 en voor een activiteit betaalt u €6,00. U kunt een ticket kopen via de webshop (https://webshop.t-diel.nl) of aan de balie. Koopt u aan de balie? Dan bent u verplicht om dit contactloos via de pin te betalen. Wilt u gebruik maken van onze webshop? Meld dit bij de balie bij uw eerstvolgende bezoek. Als bestaande klant van het zwembad hebben wij al een account voor u aangemaakt en vragen wij u nadrukkelijk om niet te kiezen voor ‘aanmelden nieuwe leerling/klant’. De baliemedewerker controleert of uw gegevens (e-mailadres) bij ons bekend zijn en geeft u informatie over uw inloggegevens voor gebruik van de webshop. 

Hoe reserveer ik?

 • Tijdens openingstijden kunt u een reservering maken door te bellen naar 0511-460743. Heeft u gezwommen? Dan is het ook mogelijk om na afloop een reservering te maken aan de balie.
 • U kunt voor maximaal 1 moment per keer reserveren
 • Voor het maken van de reservering vragen wij uw voor- en achternaam, samen met uw telefoonnummer.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons tijdens de gebruikelijke openingstijden telefonisch bereiken via 0511 - 460 743.

Algemene huisregels

 • Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent
 • Thuis douchen, voor en na
 • Trek thuis je zwemkleding aan
 • 10 min. voor aanvang naar binnen
 • Houd 1,5 meter afstand
 • Volg de verplichte looproute
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
 • Volg instructies op van onze medewerker(‘s)
 • Betaal online via de webshop op contactloos via pin of telefoon
 • Stop 5 min. voor het einde

Protocol

Hieronder vindt u het protocol:

delen