Zomervakantie Wetterstins

Home > Nieuws > Zomervakantie Wetterstins

Zomervakantie Wetterstins

Van 6 juli t/m 2 augustus is het zomervakantie bij De Wetterstins. Zwembad de Wetterstins is gesloten van 3 tot en met 16 augustus!

Naast de aangepaste openingstijden versoepelen we ook een aantal maatregelen tegen het coronavirus. Lees het op deze pagina.

Algemene informatie

Openingstijden zomervakantie. Zwembad de Wetterstins is gesloten van 3 tot en met 16 augustus!


Douche en toiletgebruik

 • Toiletbezoek is mogelijk in De Wetterstins. Wel willen we u vragen om vooraf ook thuis naar het toilet te gaan.
 • U kunt bij gebruik van het toilet zelf desinfecteren met de aanwezige schoonmaakmiddelen
 • De douches zijn geopend.

Omkleden

 • We raden u aan om zoveel mogelijk thuis om te kleden om de tijd in de kleedkamers tot een minimum te beperken.
 • Neem een tas mee om uw kleding in op te bergen. Kleding mag niet achtergelaten worden in de kleedkamer.
 • De lockers zijn beschikbaar om uw kleding en waardevolle spullen in op te bergen.
 • Verlaat na het omkleden zo spoedig mogelijk het gebouw via de routing naar de uitgang. Er zijn medewerkers om u te helpen bij het volgen van de juiste route.

Horeca

 • De kantine is geopend. Wel zijn er aanpassingen gedaan om de 1,5 meter waarborgen. Hierdoor kan niet de volledige capaciteit benut worden.

Huisregels en richtlijnen

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan kun je ons tijdens de gebruikelijke openingstijden telefonisch bereiken via 0511 - 460 743.

Banenzwemmen

Voor banenzwemmen dient u van tevoren te reserveren. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen wachtrijen ontstaan en er geen overbelasting is aan de balie.

Hoe reserveer ik een baan?

 • Tijdens openingstijden kunt u een reservering maken door te bellen naar 0511-460743. Heeft u gezwommen? Dan is het ook mogelijk om na afloop een reservering te maken aan de balie.
 • Voor het maken van de reservering vragen wij uw voor- en achternaam, samen met uw telefoonnummer.

Hoe koop ik een kaartje?
U koopt een kaartje van €2,50 voor een half uur zwemmen via de webshop (https://webshop.t-diel.nl) of aan de balie. Koopt u aan de balie? Dan bent u verplicht om dit contactloos via de pin te betalen. Wilt u gebruik maken van onze webshop? Meld dit bij de balie bij uw eerstvolgende bezoek. Als bestaande klant van het zwembad hebben wij al een account voor u aangemaakt en vragen wij u nadrukkelijk om niet te kiezen voor ‘aanmelden nieuwe leerling/klant’. De baliemedewerker controleert of uw gegevens (emailadres) bij ons bekend zijn en geeft u informatie over uw inloggegevens voor gebruik van de webshop. Let op: wanneer u een kaartje koopt via de webshop is dit geen reserveringsbewijs. De reservering dient u daarna nog telefonisch te doen.

Kan ik ook gebruik maken van mijn zwemabonnement?
Nee, op dit moment is het niet mogelijk om een abonnement te nemen en/of uw abonnement op te waarderen. Ook voor de klanten die door de coronacrisis geen gebruik konden maken van hun resterende tegoed op hun abonnement is het nu (nog) niet mogelijk om deze dagen vergoed te krijgen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik kom banenzwemmen?

 • In elke baan mag één persoon zwemmen. Wilt u met meerdere mensen op één baan zwemmen? Dat is alleen mogelijk als u uit hetzelfde gezin komt.
 • Iedere zwemmer zwemt in de toegewezen baan
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar

recreatief zwemmen

Wanneer u recreatief wilt zwemmen bij De Wetterstins hoeft u van te voren niet te reserveren. Wel hanteren we een maximum van 50 personen tegelijkertijd in het bad. Gebruikers die ouder zijn dan 18+ dienen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Wat kost een ticket en hoe koop ik dat?
Recreatief zwemmen kost €2,50 en voor een groepsles en/of Ouder & Kind betaalt u €6,00. U kunt een ticket kopen via de webshop (https://webshop.t-diel.nl) of aan de balie. Koopt u aan de balie? Dan bent u verplicht om dit contactloos via de pin te betalen. Wilt u gebruik maken van onze webshop? Meld dit bij de balie bij uw eerstvolgende bezoek. Als bestaande klant van het zwembad hebben wij al een account voor u aangemaakt en vragen wij u nadrukkelijk om niet te kiezen voor ‘aanmelden nieuwe leerling/klant’. De baliemedewerker controleert of uw gegevens (e-mailadres) bij ons bekend zijn en geeft u informatie over uw inloggegevens voor gebruik van de webshop. 

Zwemlessen en groepslessen

Tijdens de zomervakantie zijn er geen zwemlessen en groepslessen. Deze worden na de vakantie weer opgestart. We berichten u hier tijdig over.
 

Let op: zoals u weet is er veel onzekerheid over het verloop van het coronavirus. Dat betekent dus ook dat wij op dit moment niet alles kunnen voorzien. Het kan dus zo zijn dat we door strengere maatregelen moeten besluiten om bepaalde beslissingen te herzien of terug te draaien. Wanneer dit het geval is communiceren we dat via de website en via Facebook. We hopen op uw begrip.

delen