Afspraak maken

Home > Inwoners > Afspraak maken

Afspraak maken

Openingstijden

De gemeente werkt volledig op afspraak binnen de openingstijden. De voordelen van het langskomen met een afspraak is dat u sneller en gemakkelijker geholpen wordt en u niet hoeft te wachten. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer), dit kan ook online:

Maak online een afspraak met Burgerzaken

Maak online een afspraak met de Balie Bouwen en Wenjen

Ophalen reisdocument en rijbewijs

Bij de afhaalbalie kunt u zonder afspraak tijdens openingstijden terecht zodra uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs klaar ligt.


Beschikbaarheid balie Bouwen en wenjen in juli en augustus

Door de vakanties van onze medewerkers, kan in de maanden juli en augustus enige vertraging optreden bij het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In deze maanden moet u rekening houden met een wachttijd die kan oplopen tot maximaal een week.

Telefonisch of via e-mail is de balie Bouwen en wonen in principe bereikbaar. Soms komt het voor dat er even gewacht moet worden of dat het handiger is om op een later tijdstip opnieuw contact op te nemen. Wij doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Hiervoor vragen wij alvast uw begrip, mocht u ons tijdens de vakantiemaanden nodig hebben. Graag tot ziens aan de balie of via de telefoon of e-mail.


Feestdagen

Het gemeentehuis is gesloten op: Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, de dag na Hemelvaart en Pinksteren, Eerste en Tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Telefonische bereikbaarheid

De gemeente is elke werkdag van 8.30 - 17.00 uur (vrijdag tot 16.30 uur) telefonisch te bereiken via telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer).

Contact opnemen

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

gemeente@t-diel.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Suggesties voor verbeteringen van deze website?